X-centrique

Hairextensions

 

Werkwijze

We raden aan om eerst alle pagina's op onze website goed na te lezen. Zo ben jij op de hoogte over elke techniek, hoe deze werkt en wat onze prijzen zijn.

Wij hebben veel, maar niet alles in stock. In sommige gevallen kan je dus metéén in 1 afspraak geholpen worden.

Wij wijken niet af van onze werkwijze en house rules. Maak dus enkel een afspraak als je hier akkoord mee bent.

Omdat wij precies werken en extensions zetten wel wat tijd in beslag neemt hebben we hieronder enkele vraagjes opgested. Wij hebben dus op voorhand zoveel mogelijk informatie van jouw nodig om te weten of jij best eerst op consultatie komt en of jij een geschkte kandidaat bent voor hairextensions.

Heb je alles gelezen,  stuur ons dan via facebook of mail het volgende en nummer jouw antwoorden aub. Graag volledig en foto's zoals gevraagd. Bij onjuiste foto's vraag ik om nieuwe foto's.
Ons e-mail adres is [email protected]
of volg deze link naar onze facebook pagina 
 
1) Naam + woonplaats + gsm nr

2) Welke momenten ben jij beschikbaar? (dagen/uren)

3) Hoe dik is jouw haar (haarpijltjes) : fijn, normaal, dik

4) Hoeveel haar heb jij (hoeveelheid) : weinig, normaal, veel

5) Heb jij last van haartuitval (of recent gehad),  ruif jij veel, heb jij haarbeschadiging of is jouw haar uitgedund door iets? Leg goed uit aub

6) Heb jij al eens hairextensions gehad, zo ja leg uit.  Welk type ('s) , en jouw ervaring hiermee.

7) Wat is jouw doel? 

8) Welke technieken spreken jouw aan en waarom?

9) Wil jij zelf graag eerst op consultatie komen?

10)  Upload enkele foto's van jouw haar in duidelijk licht. Best buiten in natuurlijk daglicht (geen schaduw of direct fel zonlicht).  Zeker van de zijkant en achterkant met jouw haren los. Laat deze nemen door iemand anders vanop 1.5 -2 m afstand. We moeten de lengte en snit goed kunnen zien alsook jouw haarkleur. In fout licht of te dicht getrokken wordt een haarkleur niet correct weergegeven.
 
Kom jij best eerst op consultatie op aanraden van ons of wil jij dit zelf?
Een consultatie is gratis. Wel vragen wij op voorhand een waarborg van € 25 via overschrijving. Pas als dit bedrag ontvangen is ligt deze consultatie vast. Bij laattijdig ontvangen van het bedrag is jouw datum/uur meestal al ingenomen. Maak dit daarom best metéén over en stuur ons een printscreen door om zeker te zijn van jouw plaats.
 
X-centrique
BE36 733-0259623-81
 
Een waarborg wordt gewoon terug gestort binnen de 7 dagen als jij netjes op tijd was op jouw afspraak.
Bij niet komen of minder dan 72u ervoor afzeggen of verzetten wordt jouw waarborg niet terug gestort.

Een voorschot op hairextensions wordt pas gevraagd als jij beslist om deze te laten plaatsen. Als jij na ons gesprek (consultatie) beslist dat jij geen extensions wil laten plaatsen moet jij dus ook geen voorschot betalen. 
Dit voorschot wordt meteen betaald bij het maken van een afspraak om in te zetten, want pas dan ligt jouw afspraak vast.  Als je eerst op consultatie komt, betaal je het voorschot op hairextensions hier, cash. Als jij pas later beslist of niet op consultatie komt is dit via overschrijving. Stuur ons aub een printscreen door als bewijs . Als wij het voorschot pas enkele dagen of een week later ontvangen, kunnen we niet garanderen dat die gevraagde plaats nog vrij is.  Wij hebben geen bancontact.
 
Consultatie waarborg € 25
Voorschot hairextensions € 100
 
Bij het niet nakomen of last minute afzeggen/verzetten van een afspraak om extensions uit te halen of weaving hoger te zetten, of op controle te komen krijgen wij deze plaats niet meer opgevuld. Daarom wordt er 50% van het verschuldigde bedrag extra in rekening gebracht bij jouw nieuwe afspraak. Wij zijn helaas genoodzaakt dit te doen omdat wij te vaak klanten hebben die hun afspraak vergeten of bv de dag ervoor afzeggen/verzetten. Afzeggen/verzetten kan tot 72u voor jouw afspraak.
Een voorschot wordt nooit terug betaald.
Wij rekenen een extra bedrag aan als je voor extensions inzetten last minute afzegt/verzet of veel te laat komt zodat wij jouw niet meer verder kunnen helpen. Dit omdat wij voor zulke afspraak 2-3 uur hebben vrijgehouden.
Het overige bedrag ontvangen wij cash op jouw afspraak zelf. Helaas hebben wij geen bancontact. Je kan achteraf niet via overschrijving betalen.
Nieuw! Betaal via de bancontact APP op je smartphone
Let op, wij hebben geen bancontact apparaat !!