X-centrique - Werkwijze
X-centrique  - Hairextensions and more...
Werkwijze


Het eerste wat wij vragen is om alle pagina's op onze website goed na te lezen. 
Zo ben jij op de hoogte over elke techniek en ken je onze werkwijze.
Moest je toch een vraag hebben over 1 van onze technieken waarop je het antwoord niet vindt, stel ons deze vraag dan zeker.

Wij wijken niet af van onze werkwijze en house rules. Maak dus enkel een afspraak als je hier akkoord mee bent.

Omdat wij dagelijks berichten krijgen, en hier veel werk insteken om steeds een hele uitleg en vragenlijst terug te typen hebben wij vanaf nu veel meer informatie op onze website staan. Een nieuwe nog duidelijkere website is in de maak en komt er dus binnenkort aan.

Vandaar onze standaard vragenlijst op deze pagina. Dit ook omdat we 1,5 - 3 uur vrij houden om extensions te plaatsen. Wij hebben dus op voorhand zoveel mogelijk informatie van jouw nodig om te weten of jij best eerst op consultatie komt ja of nee.


Heb jij alles gelezen,  stuur ons dan via facebook of mail het volgende en nummer jouw antwoorden aub. Volledig en foto's zoals gevraagd. Bij onjuiste foto's vraag ik om nieuwe foto's.

1) Naam + woonplaats + gsm nr 
2) Welke momenten ben jij beschikbaar? (dagen/uren) 
3) Hoe dik is jouw haar (haarpijltjes) : fijn, normaal, dik (ben jij niet zeker, stuur desnoods een close up foto mee van ooghoogte, waar jij je haren open houd)
4) Hoeveel haar heb jij (hoeveelheid) : weinig, normaal, veel
5) Heb jij last van haartuitval, ruif jij veel, haarbeschadiging of is jouw haar uitgedund door iets? leg uit 
6) Heb jij al eens hairextensions gehad, zo ja leg uit. Type's, jouw ervaring hiermee.
7) Wat is jouw doel?  
8) Welke technieken spreken jouw aan
9) Indien weaving of keratine extensions, welke kwaliteit spreekt jouw aan
10) Wil jij zelf eerst op consultatie komen
11)  Upload enkele foto's van jouw haar in duidelijk licht. Best buiten in natuurlijk daglicht (geen schaduw of direct fel zonlicht). Zeker van de zijkant en achterkant, laat deze nemen door iemand anders vanop 1.5 -2 m afstand. 


Kom jij best eerst op consultatie op aanraden van ons of wil jij dit zelf?
Een consultatie is gratis. Wel vragen wij op voorhand een waarborg van € 25 via overschrijving.
Dit omdat men helaas te vaak niet komt opdagen of last minute afzegt. 

Pas als dit bedrag ontvangen is ligt deze afspraak vast. Bij laattijdig ontvangen van het bedrag is jouw datum/uur meestal al ingenomen. Maak dit daarom best metéén over en stuur ons een printscreen door om zeker te zijn van jouw plaats.

Een waarborg wordt gewoon terug gestort binnen de 7 dagen als jij netjes op tijd was op jouw afspraak. 
Of van het totaal bedrag afgetrokken als jij hier een 2de afspraak hebt gemaakt om extensions te laten zetten.

Bij het niet komen opdagen of minder dan 72u ervoor afzeggen of verzetten wordt jouw waarborg niet terug gestort. Wij houden deze 25€ als compensatie voor de plaats die wij dan verloren zijn.


Wij vragen steeds een voorschot op hairextensions inzetten. Dit voorschot wordt meteen betaald bij het maken van een afspraak, want pas dan ligt jouw afspraak vast. Stuur ons a.u.b. een printscreen door als bewijs. Als wij het voorschot pas enkele dagen of een week later ontvangen, kunnen we niet garanderen dat die plaats nog vrij is.  Als je eerst op consultatie komt, betaal je het voorschot op hairextensions hier, cash.


Voorschot hairextensions € 100
Consultatie waarborg € 25


Bij het niet nakomen of last minute afzeggen/verzetten van een afspraak om bv extensions uit te halen of weaving hoger te zetten, krijgen wij deze plaats niet meer opgevuld. Daarom wordt er 50% van het verschuldigde bedrag extra in rekening gebracht bij jouw nieuwe afspraak. Wij zijn helaas genoodzaakt dit te doen omdat wij te vaak klanten hebben die hun afspraak vergeten of de dag ervoor afzeggen/verzetten. Afzeggen/verzetten kan tot 72u voor jouw afspraak.


Voorschot - Consultatie 

Een voorschot wordt nooit terug betaald. 
Een voorschot vervalt bij het niet komen opdagen op jouw afspraak, last minute afzeggen/verzetten of veel te laat komen.
Het overige bedrag ontvangen wij cash op jouw afspraak zelf. Helaas hebben wij nog geen bancontact. Je kan achteraf niet via overschrijving betalen.


Let op, wij hebben geen bancontact!