X-centrique - House Rules
X-centrique  - Hairextensions and more...House rules-Alle informatie over de verschillende technieken alsook onze werkwijze staat uitgelegd op de website. Gelieve dit eerst goed door te nemen . Maak enkel een afspraak met X-centrique indien je akkoord bent met onze house rules en werkwijze.

-Wij vragen steeds een waarborg op een Consultatie en een voorschot op een plaatsing van hairextensions. Dit bedrag  wordt betaald bij het maken van een afspraak, want pas dan ligt jouw afspraak vast. Stuur ons aub. een printscreen door als bewijs. Als wij het bedrag pas enkele dagen of een week later ontvangen, kunnen wij niet garanderen dat deze plaats nog vrij is. Uiteraard kunnen wij dan een andere datum bekijken.

-Een voorschot wordt nooit terug betaald. Een waarborg wel. Een consultatie is gratis. Wij vragen deze waarborg enkel als zekerheid indien jij niet aanwezig bent op jouw afspraak of last minute afzegt/verzet. Lees hier alles over op onze pagina 'werkwijze'

-Een voorschot of waarborg vervalt bij het niet komen opdagen op jouw afspraak, last minute afzeggen/verzetten of meer dan 15 min. te laat komen. 

-Het overige bedrag ontvangen wij cash op jouw afspraak zelf. Helaas hebben wij geen bancontact. Je kan achteraf niet via overschrijving betalen.

-Bij het niet nakomen of last minute afzeggen/verzetten van een afspraak om bv extensions uit te halen of weaving hoger te zetten, krijgen wij deze plaats niet meer opgevuld. Daarom wordt er 50% van het verschuldigde bedrag extra in rekening gebracht bij jouw nieuwe afspraak.

-Afzeggen of verzetten kan tot 72u voor jouw afspraak.

-Wees altijd stipt op tijd. Niet te vroeg en niet te laat. Onze dagen zitten zeer gevuld dus wij kunnen geen andere klanten laten wachten door iemand dat te laat komt. Graag ook niet te vroeg wegens beperkte ruimte.

- Ben jij meer dan 15 minuten te laat, dan moeten wij helaas de afspraak verzetten  en vervalt het voorschot/waarborg. De grote markt en winkelstraat liggen op 10 min. wandelafstand, maak er desnoods een dagje van als je van ver komt en het niet kan inschatten. 

-Hebben wij de haren die nodig zijn voor jouw niet in stock en moeten wij deze bestellen? Deze zijn niet retourneer of ruilbaar. Tenzij om een fout langs onze kant.

-Wij zien dolgraag kindjes en hondjes,  maar helaas is ons salon hier niet op voorzien en willen wij zeker niet dat deze iets overkomt. Het plaatsen van hairextensions neemt veel tijd in beslag, soms enkele uren. U zal ook begrijpen dat het dan niet echt handig is om een kindje mee te brengen.